Brancher

Tag FalkePro med på råd, når restauranten, baren eller frisørsalonen skal indrettes.
Vi kender til materialernes styrker og svagheder, og har stor erfaring med forarbejdningen af af natursten- og kompositmaterialer på mål.

Byg & Construct

Hos Falke Pro er vi leveringsdygtige i alle former for natursten og komposit til byggebranchen. Uanset om der er tale om køkken og badrums faciliteter til større boligbyggerier eller unikke enkeltstående projekter, står vores team klar med alt fra materialerådgivning til opmåling samt montering.

Køkken & Bad

Med et enormt produktsortiment er Falke Pro en naturlig leverandør til den enhver køkken og badrums virksomhed. Vi har alle de klassiske stenplader og fliser men vores store netværk af leverandører gør det muligt også at opfylde de helt særlige ønsker. Ved et samarbejde med os sørger vi for opmåling, tilskæring samt montering. Med vores kompetence fagfolk og moderne værksted er ingen sag for stor eller for lille.

Design & Interiør

Gennem mange år har vi stået bag produktion, levering og montering af forskellige design og interiørløsninger i tæt samarbejde med kunden. Vi kan lave vægbeklædning  natursten, komposit og Slate-Lite eller installationer med i halvtransparent Onyx. Har du et ønske om selv at designe en bordserie kan vi udover at levere naturstensbordplade også være behjælpelige med bordstel. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Facility Management

Falke Pro er med sit team af specialister den helt rette samarbejdspartner når det kommer til stengulve. Vi kan både opmåle, levere og montere nye gulve samt sørge for vedligeholdelse af de eksisterende. Derudover tilbyder vi Falke Totalservice som er din garanti for at al natursten og komposit bliver gennemgået.  Hvad enten du ønsker et gulv lagt i de største stenblokke vi kan skaffe, og med næsten usynllige samlinger, eller du havde drømt om Sildebensgulv i marmor. Så hør om mulighederne. Vi har, eller kan skaffe næsten alt indenfor stenbelægninger, fliser og kvartskompositter.

Stat, Region og Kommune

Vi er leveringsdygtige i alt til udendørs belægning. Vi har f.eks leveret de skridsikre brændte granit chaussésten til Købmagergade, og store marksten til afspærring.

Fordele ved Falke Pro

Skræddersyede løsninger

Vi skærer dine bordplader, din vægbeklædning, din bar, din disk eller andet på mål, så der passer præcist ind i din butik/restaurant

Høj kvalitet

Alle FalkePro løsninger er håndlavede og dansk produceret og de gode materialer sikrer dig et produkt af høj kvalitet

Falke Protection

Vi har fået patenteret vores egen højtydende imprægnering, der sikre dine granitborde, stengulve, bardiske m.m. ser godt ud mange år frem.

Se vores løsninger hos disse erhvervsdrivende:

Skal vi også hjælpe dig? - Få en uforpligtigende snak.

Menu