Slate-Lite

Egenskaberne af den ægte natursten på  den ene side kombineret med den utrolige fleksibilitet og lette vægt gør det muligt at skabe de mest fantastiske projekter i ægte natursten. Slate-Lite kan benyttes ude som inde, til vådrum og beklædning, på vægge loft og gulv og ikke mindst som facadebeklædning.

Slate-Lite er stenfinér med ægte stenoverflade, men med tykkelser på  0,4 – 3,5 mm er det stadig et vægtmæssigt let materiale. Kun de mest imponerende og usædvanlige blokke af skifer og myca bruges til produktionen. Designere og arkitekter flokkes om dette nye fleksible produkt. Naturstenen kan blandt andet monteres eksisterende konstruktioner med følgende overflader: Cement, keramik, træ, metal, krydsfinér, fiberglas, malede overflader, MDF, døre, og kabinetter. Overfladen reagerer som en almindelig natursten og kan stå i mange år uden at blegne og tåler både høje og lave temperaturer uden at knække.

Slate-Lite kan anvendes på samme måde som laminat og kan bukkes både konveks og konkav til en minimum af 20 cm. afhængig af den individuelle sten.

Vi kan skaffe alt i Slate-Lite. Her er et lille udvalg, men ring og fortæl din ønsker til farve og hvorvidt du ønsker det skal være transparent, så kan vi give dig forslag til de rette materialer i dit Slate-Lite projekt

Slate Lite brugt både i vægbeklædning og i loftet, der afgiver et blødt stemningsskabende lys.

Menu